(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Propadlý koláč

Potřebné ingredience
KAKAOVÉ TĚSTO - 1 hrnek pískového cukru - 2 hrnky polohrubé mouky - 1 prdopeč - 4 lžíce kakaa - 1/2 hrnku oleje - 1 hrnek mléka - 2 vejce / TVAROHOVÁ NÁPLŇ - 2 měkké tvarohy - 2 vanilkové cukry - trošku mléka - rum dle chuti
Postup přípravy
Smícháme cukr, mouku, prdopeč a kakao, přidáme vejce, olej a mléko a vše pečlivě promícháme.
Ve druhé míse vyšleháme tvarohy, cukr, dle chuti přidáme rum. Aby byl tvaroh vláčnější, přidáváme mléko, ale opatrně, ať není řídký.
(Nejdřív jsem do tvarohové náplně dala 2 vanilkové pudinky, ale bez nich to je lepší)
Pečemě na 150 stupňů (v horkovzdušné tvorbě) cca 35 - 40 minut.
Ve druhé míse vyšleháme tvarohy, cukr, dle chuti přidáme rum. Aby byl tvaroh vláčnější, přidáváme mléko, ale opatrně, ať není řídký.
(Nejdřív jsem do tvarohové náplně dala 2 vanilkové pudinky, ale bez nich to je lepší)
Pečemě na 150 stupňů (v horkovzdušné tvorbě) cca 35 - 40 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé